För proffsen

Som världens största tillverkare av rengöringsmaskiner förstår vi att våra professionella kunder, vart de än befinner sig i världen, har sina egna unika rengöringsuppgifter.
 • För dig som är proffs

  Vi förstår också att rengöring är en nödvändighet som det oftast finns lite tid för. Därför utformas vårt utbud med professionella rengöringsmaskiner, tillbehör och rengöringsmedel tillsammans med våra kunder för att möta deras behov. Oavsett företagstyp eller plats ger Kärchers produkter enastående rengöringsprestanda, sparar tid och resurser samt har ett intuitivt användningssätt. Det ger företag möjlighet att fokusera på vad som är viktigast.

 • Branschlösningar

  Att hitta en optimal lösning för olika rengöringsuppgifter är en viktig ekonomisk faktor för alla typer av företag. Miljöaspekten får även allt större betydelse. Därför har vi skräddarsytt vårt omfattande produktutbud exakt efter dina behov. Kärcher erbjuder rengöringslösningar inom:

  FORDON – BYGG – STÄDBOLAG – SJUKVÅRD HOTELL OCH RESTAURANG – INDUSTRI – SKOGS- OCH LANTBRUK OFFENTLIG VERKSAMHET – DETALJHANDEL – TRANSPORT OCH LOGISTIK

Vårt sortiment

 • Högtryckstvättar

  En professionell högtryckstvätt med Kärcher har en oslagbar mångsidighet. Kärcher uppfann högtryckstvätten 1950 och har ständigt förbättrat teknologin sen dess. En ständig strävan har varit att ha mer prestanda med lägre förbrukning samt en längre livslängd med kortare rengöringstider.

  Läs mer
 • Redskap för utomhusbruk

  Utrustning och teknik som låter dig göra mer utomhus. Våra batteridrivna trädgårdsverktyg erbjuder allt du behöver för att vara en proffs. Komplettera din utrustning med våra kraftfulla elgeneratorer och vår bensindrivna vattenpump.

  Läs mer
 • Dammsugare

  Kärchers våt-, torr- och borstvalsdammsugare erbjuder optimala lösningar för just din bransch. Våra dammsugare och grovdammsugare för proffs övertygar tack vare hög kvalitet, innovativ filterteknik och utomordentlig användningskomfort.

  Läs mer
 • Professionell fönstertvätt

  Vår professionella fönstertvätt WVP 10 är en lätt fönstertvätt för alla typer av släta ytor. Kan användas på både horisontella och vertikala ytor. Perfekt för rengöring av fönster, kakel, speglar, vinskåp m.m.

  Läs mer
 • Skurmaskiner

  Att investera i en skurmaskin för golv måste löna sig – och det är just vad en skurmaskin från Kärcher gör. Hur då? Jämfört med manuell rengöring minskar kombiskurmaskinerna arbets- och materialkostnaderna samtidigt som rengöringskvaliteten ökar.

  Läs mer
 • Textilvårdsmaskiner

  Kärchers textilvårdsmaskiner är robusta och mångsidiga maskiner för effektiv djuprengöring av mattor, fläckborttagning på textilier och städning mellan varven. Med lämpliga tillbehör kan Kärchers textilvårdsmaskiner även användas för fiberdjup rengöring av möbler och bilklädslar.

  Läs mer
 • Sopmaskiner

  Snabba borstar och hög prestanda! Kärchers kompakta och kraftfulla sopmaskiner och sopsugmaskiner gör rent på nolltid – var och när som helst. Oavsett om du ska sopa upp löv, grus, glas eller annan smuts så har vi en sopmaskin som gör jobbet effektivt.

  Läs mer
 • Industriell dammsugning

  Kärchers industridammsugare och industriella stoftavskiljare i flexibel eller permanent installation hanterar även de tuffaste rengöringsuppgifterna på några få sekunder, för små och stora kvantiteter, flytande och fasta ämnen, konventionellt eller farligt sugavfall.

  Läs mer
 • Markvårdsmaskiner

  Våra sopmaskiner och redskapsbärare presterar exceptionellt bra överallt och vid alla tillfällen: på stora ytor såväl som svårtillgängliga områden. På vägar och stigar, i parkeringsplatser, grönområden och idrottsanläggningar. Från vårröjning, underhåll av grönområden på sommaren och lövsäsongen, ända fram till vintertjänst.

  Läs mer
 • Fordonstvättar

  Ekonomisk tvätt av personbilar och lastfordon. Kärcher erbjuder ett komplett program av system för invändig och utvändig rengöring av personbilar och kommersiella fordon. Våra portaltvättar och självbetjäningssystem är hållbara och ger perfekta rengöringsresultat. Systemen är miljövänliga och har liten vattenförbrukning.

  Läs mer
 • Generatorer och pumpar

  Ingen elektricitet? Massor av smutsigt vatten? Bli helt oberoende. Med våra bensindrivna generatorer och spillvattenpump kan du lösa dina problem på ett professionellt sätt.

  Läs mer
 • Luftrenare

  Dålig luftkvalitet är ofta en orsak till koncentrationssvårigheter och obehag. Dunster från mattan, pollen, bakterier och instängd luft efter långa möten i konferensrummet kan leda till dålig koncentration, huvudvärk, nästäppa eller till och med astmaattacker. Särskilt allergiker påverkas väldigt mycket. Andas fritt igen med vår luftrenare

  Läs mer
 • Ångtvätt

  Hygienisk rengöring utan rengöringsmedel Kärchers ångtvättar och ångtvättar med sugfunktion rengör ekonomiskt och hygieniskt – utan kemikalier. Det stora tillbehörsprogrammet gör maskinerna lämpliga för olika rengöringsuppgifter på hårda golv, glas samt kakel och klinkers. Även armaturer och textilytor rengörs grundligt.

  Läs mer
 • Torr-is rengöring

  Allt för en ren industri. Inom området industriella rengöringssystem erbjuder Kärcher innovativa och avancerade lösningar för alla krav. Sortimentet omfattar högtryckstvättar, industridammsugare, tank- och detaljtvättar samt torrisaggregat.

  Läs mer
 • Tankrengöringssystem

  I över 40 år har Kärcher varit synonymt med pålitliga och kraftfulla system för tankrengöring. Som marknadsledande inom professionella rengöringssystem erbjuder vi skräddarsydda lösningar för alla ändamål baserat på modulära komponenter.

  Läs mer