För hemmet

Få tillbaka WOW-känslan hemma med Kärchers rengöringsprodukter! Kärchers produkter gör städningen till ett rent nöje, både inomhus och utomhus. När du vill och så ofta du vill. Enkelt, snabbt och med perfekt resultat, så du får tid över till annat.

Vårt sortiment

Vi har produkterna du behöver för att få tillbaka WOW-känslan hemma!
 • Ångtvätt

  Eliminera behovet av kemikalier.

  En till allt: ångtvätten. Med Kärchers ångtvättar säkerställs ett rent resultat i hela hemmet, och du kan lita på att allt har rengjorts ända ned på fibernivå – helt utan kemikalier. Tack vare en rengöringsprestanda i toppklass tar ångan bort hemmets bakterier.

  Läs mer
 • Fönsterputs

  Säkerställ fri sikt.

  Ett rent nöje. Fönstertvätten kan användas till så mycket mer än bara fönsterputsning. Rengör alla släta ytor i hemmet med fönstertvätten och hitta ditt favorit användningsområde.

  Läs mer
 • Golvtvätt

  Räddaren i nöden!

  Att tvätta golv kan många gånger kännas som en hopplös uppgift. Hur många gånger du än går fram och tillbaka med moppen känns det ofta som om du bara flyttar runt smutsen i hemmet istället för att tvätta bort den. Nu finns det äntligen ett verkligt alternativ till hinken och golvmoppen – de nya golvtvättarna från Kärcher.

  Läs mer
 • Dammsugare

  Säg hejdå till dammet.

  Det är något vi alla är bekanta med: du har just tagit bort allt damm och innan du hinner blinka så finns det ett nytt lager damm. Det kan vara frustrerande. Med Kärchers dammsugare kan du hitta en dammsugare som passar just dina behov och som gör dammsugningen enklare.

  Läs mer
 • Grovdammsugare

  Få enkelt bort all smuts.

  Vare sig det är våt eller torr, fin eller grov smuts kan Kärchers grovdammsugare för vått och torrt ta bort all smuts - även stora mängder vatten.

  Läs mer